Víkendový kurz vaření s Kateřinou Weinerovou a Davidem Frejem

Praktické ukázky vaření a vyzkoušení vlastního vaření receptů z nové knihy Stravou proti zánětu.

Informace ke kurzu:

Praktické ukázky vaření a vyzkoušení vlastního vaření receptů z nové knihy Stravou proti zánětu.

Program:

Začínáme v pátek večeří a povídáním
Sobota od 9hod. – 17hod.
Neděle od 8hod. – končíme obědem

Na kurzu se budou vařit tato jídla:

  • Paleo talíř
  • Celerová pomazánka
  • Polévka mung dál
  • Jehla prokládaná s lososem a cuketou
  • Rýže s kešu oříškama
  • Teplý zelný salát
  • Raw kokosový koláč
  • Místo: Penzion Bílý Hořec, Lánov u Vrchlabí

    Termín: 26.–28. 1. 2018

    Cena: 3 500,- Kč (suroviny a výuka)

    Přihláška

    Cena zahrnuje suroviny, uvařené jídlo, výuku, čaj a kávu. Cena je bez dopravy, ubytování a stravy, které si každý zařizuje individuálně. Doporučené ubytování se stravou je nejvhodnější na penzionu Bílý Hořec. Ubytování - cena 1500kč (zahrnuje ubytování a stravu - 2 plné penze). Kateřina Weinerová, mobil 604960838, e-mail: katka@advana.cz

    Přihlášení



    Copyright © 2018 ADVANA - mezinárodní centrum vzdělávání v přírodní medicíně. Všechna práva vyhrazena.